Bogaart Service & Cleaning uw totaal leverancier voor alle dagelijkse  en specialistische reinigingsdiensten

Bogaart Service & Cleaning is gevestigd in het limburgse weert, en is als schoonmaakbedrijf werkzaam is Limburg en midden- en  zuid-oost Brabant. Wij werken in de zakelijke markt voornamelijk voor het MKB (midden en klein bedrijf), scholen en instellingen.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van dagelijkse schoonmaak en glasbewassing tot het schoon opleveren van nieuwbouw en verbouwingen. En van het reinigen van bureaustoelen tot het reinigen van uw computer apparatuur.

Doordat wij dicht aan de A2 liggen kunnen wij een groot gebied snel en makkelijk bereiken.

Bogaart Service & Cleaning onderscheid zich doordat wij u als klant zien en niet als een klantnummer, wij denken ten alle tijde met u mee en zoeken altijd de beste oplossing voor u, en dit alles voor zeer scherpe tarieven. Dat is ook waarom onze naam begint met service en dan cleaning, service is waar wij voor staan en u staat als klant bij ons centraal.

Bogaart Service & Cleaning zorgt ervoor dat uw bedrijfsruimte weer schoon en fris is als wij geweest zijn.


Milieu

Ook Bogaart Service & Cleaning geeft om de planeet, wij zijn zelfs al in staat om diverse werkzaamheden (met name vloeronderhoud) uit te voeren zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen, wij kunnen door nieuwe technieken al werken met alleen kraanwater. En om eerlijk te zijn is het resultaat verbluffend u zult ervan versteld staan.

Indien u geinteresseerd bent in één of meerdere van onze diensten of een offerte wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen.Nieuws


20 Februari 2015


Onze vernieuwde website is nu officieel online


18 Februari 2015

Er wordt hard gewerkt aan onze website, binnenkort staat hij geheel online